Alles Wat Je Wilt Weten over Sterrenbeelden - TopConsulenten - Topconsulenten.nl

Sterrenbeelden

Sterrenbeelden

Het sterrenbeeld zegt veel over het karakter van iemand. Wanneer je goed begrijpt wat iemands karakter is dan kun je beter inschatten wat je van deze persoon kan verwachten. Het sterrenbeeld geeft je een voorsprong. Ook geeft een sterrenbeeld je een stukje zelfkennis en inzicht over de persoonlijke karaktereigenschappen van een bepaald persoon. Hier kan je in het dagelijks leven best veel aan hebben.

Op deze pagina lees je alles over de volgende thema’s: Welk sterrenbeeld ben ik? - Welke sterrenbeelden passen bij elkaar? - Welk sterrenbeeld past bij mij? - Het karakter van het sterrenbeeld. - Sterrenbeeld match. - Welke Sterrenbeelden zijn er?

Welke sterrenbeelden zijn er?

De sterrenbeelden zijn gebaseerd op de maanden. Althans, dit is het geval in de westerse astrologie. Jouw chinese sterrenbeeld is gebaseerd op het jaar waarin je geboren bent. In een jaar zitten 12 maanden waardoor er dus ook 12 sterrenbeelden zijn. Daarentegen kun je jouw sterrenbeeld niet aflezen vanaf de eerste van de maand, maar meestal rond de 20e. De stand van de zon heeft hier invloed op. Hieronder een lijst met alle sterrenbeelden en vanaf welke datum deze geldt.Sterrenbeeld Ram

Het sterrenbeeld Ram ben je wanneer je geboren bent tussen 21 maart en 20 april. Een Ram is over het algemeen ambitieus en houd wel van een avontuur. Vaak heeft een Ram een actieve houding en komt zelfverzekerd over. Snel van begrip en moedig. Op het gebied van liefde is een Ram best direct en krachtig. Gaat een Ram vaak vreemd? Over het algemeen past dit niet bij dit sterrenbeeld.

Het sterrenbeeld dat het beste past bij een Ram is is het sterrenbeeld Tweelingen. Dit is eigenlijk de perfecte match. Ook Leeuw en Schorpioen zijn een match voor het sterrenbeeld Ram. Iemand met het sterrenbeeld Tweelingen is vaak ondernemend en houdt van verrassen. Iets wat een Ram graag ziet, ook op seksueel gebied. Dit zorgt voor voldoende spanning en een dynamische relatie.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Stier

Het sterrenbeeld Stier ben je wanneer je geboren bent tussen 21 april en 21 mei. Een Stier is praktisch ingesteld. Ook op het gebied van spiritualiteit wil een Stier eerst zien, dan geloven. Je kunt wel op een Stier bouwen. Een persoon met dit sterrenbeeld is betrouwbaar, vastberaden en geduldig. Aan de andere kant is een Stier koppig, soms jaloers en hebzuchtig. Dit is meestal niet bevorderend voor de liefde.

Het financiële gedeelte kun je rustig aan een Stier overlaten, daar waar een Stier van veiligheid houd is deze ook behoedzaam en vastberaden. De perfecte match voor een Stier is iemand met het sterrenbeeld Maagd. Dit stel is gebaat bij vertrouwen en integriteit. Ook Vissen, Steenbok en Weegschaal passen goed bij het sterrenbeeld Stier.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Tweelingen

Het sterrenbeeld Tweelingen ben je wanneer je geboren bent tussen 22 mei en 21 juni. Tweelingen zijn nieuwsgierig en energiek. Het karakter van Tweelingen kenmerkt zich door levendigheid en veelzijdigheid. Iemand met dit sterrenbeeld is een goede gesprekspartner en kan goed naar je luisteren. Aan de andere kant kan je van iemand die Tweelingen is wat wispelturigheid verwachten.

Ook zijn Tweelingen vaak koppig en roddelen graag. Ben je op zoek naar iemand die charmant is met een warme persoonlijkheid? Dan is iemand met het sterrenbeeld Tweelingen in de meeste gevallen iemand met het juiste karakter. De perfecte match voor iemand met dit sterrenbeeld is Ram. Dit komt met name door de gezamenlijke lust naar seksualiteit. Tweelingen kunnen het over het algemeen ook goed met elkaar vinden.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Kreeft

Het sterrenbeeld kreeft ben je wanneer je geboren bent tussen 22 juni en 22 juli. Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn zeer liefdevol maar wel wat emotioneel. Vaak zijn mensen met het sterrenbeeld Kreeft empatisch aangelegd. Dit maakt een Kreeft een fijn persoon om als gesprekspartner te hebben. Deze persoon kan zich goed inleven in jouw situatie. Het zorgzame karakter van een Kreeft heeft ook een keerzijde. Zo kan een Kreeft vaak een humeur hebben en veranderlijk overkomen. Je kunt hierdoor soms niet op een Kreeft bouwen. Wanneer je veel liefde vraagt aan een persoon met het sterrenbeeld kreeft, dan kun je dit ook terug verwachten.

Hou wel rekening met wat hobbels op de weg. Een Kreeft kan af en toe te maken krijgen met zelfmedelijden. Het loyale karakter zorgt voor een perfecte match met het sterrenbeeld Vissen en Schorpioen. Een Ram kan beter wegblijven bij iemand met het sterrenbeeld Kreeft. Dat botst.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Leeuw

Het sterrenbeeld Leeuw ben je wanneer je geboren bent tussen 23 juli en 23 augustus. Iemand met dit sterrenbeeld heeft een hoop positieve karaktereigenschappen. Zo is een Leeuw doorgaans positief, vrijgevig en enthousiast. Dit kan een relatie goed doen. Het levenslustige karakter van iemand met het Sterrenbeeld Leeuw zorgt voor een goede mindset en dit is aanstekelijk voor de mensen om hen heen. Dit kan overslaan in arrogantie en autoritair. Iemand met het sterrenbeeld Leeuw is onafhankelijk en een geboren leider. Daarentegen ook hartstikke ijdel.

Heb jij een negatieve instelling? Dan kan je beter bij een Leeuw uit de buurt blijven. Vooruit kijken en plezier maken is dan wel het motto. De perfecte match voor iemand met het sterrenbeeld Leeuw is een Ram. Deze passen perfect bij elkaar en hebben veel met elkaar gemeen. Daar zijn mindset, positiviteit en levenslust de doorslaggevende factoren.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Maagd

Het sterrenbeeld Maagd ben je wanneer je geboren bent tussen 24 augustus en 22 september. Iemand met dit sterrenbeeld is betrouwbaar en bescheiden. Ook is iemand met het sterrenbeeld Maagd praktisch ingesteld en heeft een ijverig karakter. Dit is best prettig voor mensen die dit ook zijn. Het tegendeel hiervan is dat een Maagd vaak te hard voor zichzelf is. Dit perfectionisme kan soms niet goed vallen.

Toch is het nuchtere en ordelijke karakter van een Maagd een goede eigenschap om in je vriendengroep te hebben. Een Maagd is ook een goede gesprekspartner en je kunt deze persoon vertrouwen. Een ruzie kun je beter uit de weg gaan, anders loopt een Maagd midden een de ruzie weg. Voor de liefde is een Maagd een perfecte match met een Steenbok. Beide houden ze van orde.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Weegschaal

Het sterrenbeeld Weegschaal ben je wanneer je geboren bent tussen 23 september en 22 oktober. Van iemand met het sterrenbeeld weegschaal kan je veel humor verwachten. Over het algemeen is een Weegschaal grappig, doorgaans positief en goed gehumeurd. Ook laat een Weegschaal vaak z’n charme zien. Hierbij horen de karaktereigenschappen ‘stijlvol’ en ‘sociaal’. Veranderlijkheid is een welbekend negatief eigenschap van een Weegschaal. Het besluiteloze karakter kan erg frustrerend zijn voor mensen die graag doorpakken en praktisch ingesteld zijn.

Een persoon met het sterrenbeeld Weegschaal is een goede gesprekspartner vanwege het meevoelende karakter. Je kun een goed advies verwachten waar goed over nagedacht is. Vanwege de besluiteloosheid kan dit goede advies best wel even duren. Geef een Weegschaal daar de tijd voor. De perfecte match is iemand met het sterrenbeeld Tweelingen. Ook een Boogschutter kan een goede match zijn, daar is alleen wel wat aanpassingsvermogen voor nodig van beide kanten.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Schorpioen

Het sterrenbeeld Schorpioen ben je wanneer je geboren bent tussen 23 oktober en 21 november. Vastberadenheid en wilskracht zijn zeker de meest herkenbare karaktereigenschappen van iemand met dit sterrenbeeld. Ook is een Schorpioen doelgericht en praktisch ingesteld. Een goede gesprekspartner omdat iemand met dit sterrenbeeld goed met je mee kan voelen.

Het charmante en hoffelijke karakter zorgt ervoor dat je met een Schorpioen een avontuur kan aangaan. Let wel op voor jaloezie, koppigheid en bezitterigheid. Als je hier niet mee om kan gaan dan is iemand met het sterrenbeeld Schorpioen geen match. Wat wel een perfecte match kan zijn is iemand met het sterrenbeeld Vissen. Ze voelen elkaar goed aan en dat zorgt voor duidelijkheid en een intense relatie.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Boogschutter

Het sterrenbeeld Boogschutter ben je wanneer je geboren bent tussen 22 november en 22 december. Iemand met het sterrenbeeld Boogschutter is meestal optimistisch en energiek. Je kunt meestal een eerlijk en intellectueel gesprek voeren met deze persoon. Af en toe misschien iets te filosofisch. In tegenstelling daarvan kan iemand met het sterrenbeeld boogschutter erg veeleisend zijn en daardoor ook prikkelbaar. Het fanatisme straalt er vanaf en dit is niet altijd erg leuk voor omstanders.

Op het gebied van liefde kan een persoon met het sterrenbeeld Boogschutter het beste opschieten met iemand die Waterman is. Ze vullen elkaar aan en zullen het beste in elkaar naar boven halen. Boogschutters zijn avontuurlijk en reislustig. Ook sluit je gemakkelijk een vriendschap met deze persoon.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Steenbok

Het sterrenbeeld Steenbok ben je wanneer je geboren bent tussen 23 december en 20 januari. Van een persoon met het sterrenbeeld Steenbok kan je een praktische instelling verwachten. Veel discipline en ook op succes. Ook houd een Steenbok van een stabiele en verstandige levensstijl maar wel met veel ambitie. Deze karaktereigenschappen zijn in principe te relateren aan de gereserveerde en autoritaire houding.

Het gierige karakter kan wel erg vervelend zijn als je hier niet mee om kan gaan. Een Steenbok wil uitblinken en geeft zich niet snel bloot. Een persoon met het sterrenbeeld Stier kan het goed vinden met een Steenbok. Er is wederzijds respect. Een Steenbok kan het daarentegen totaal niet vinden met een Leeuw.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Waterman

Het sterrenbeeld Waterman ben je wanneer je geboren bent tussen 21 januari en 19 februari. Een waterman is vooral intelligent en origineel. Een positief eigenschap van een Waterman is het optimistische en eerlijke karakter. Ook is een Waterman vriendelijk en humanitair en je kunt op deze persoon bouwen. Over het algemeen houdt een Waterman niet echt van diepgaande gesprekken. Iemand met het sterrenbeeld Waterman wil graag plezier maken, dat hoeft niet altijd samen want een Waterman kiest ook snel voor zichzelf.

Wat betreft de liefde is een Boogschutter de beste match. Beide zijn positief, vriendelijk en hebben de behoefte om wat van het leven te maken. Pluk de dag! Wat negatieve karaktereigenschappen van een Waterman is dat ze vaak koppig, dwars en een beetje kil kunnen zijn. Je kunt niet gemakkelijk het gedrag van een Waterman voorspellen vanwege het eigenwijze karakter.

Meer over dit sterrenbeeld


Sterrenbeeld Vissen

Het sterrenbeeld Vissen ben je wanneer je geboren bent tussen 20 februari en 20 maart. Met een persoon met het sterrenbeeld Vissen moet je af en toe oppassen. Ze kunnen wat gevoelig zijn en voelen mee met hun intuïtie. Dit kan soms wat zwaar op de hand overkomen. Ben je zelf het sterrenbeeld Vissen dan zal je dit vast herkennen. Vissen zijn fantasierijk en wendbaar, af en toe wel een beetje zweverig. Als je hier niet tegen kan dan is dit geen match. Het schort een persoon met het sterrenbeeld Vissen vaak aan discipline en praktische slagkracht.

Het terugtrekken in een droomwereld is herkenbaar. Helaas kan een persoon met het sterrenbeeld Vissen soms niet helemaal de waarheid spreken. Dit kan door het fantasierijke karakter komen maar neem dus niet zomaar alles aan. Op het gebied van liefde past iemand met het sterrenbeeld Vissen het beste bij een Schorpioen. Ze voelen elkaar goed aan en zijn beide wendbaar.

Meer over dit sterrenbeeld

Sterrenbeeld en Zonneteken

De meeste eigenschappen van je sterrenbeeld zijn erg herkenbaar. Ze hoeven daarentegen niet bij jezelf heel herkenbaar te zijn. De sterrenbeelden en de karaktereigenschappen die daarbij komen kijken zijn van oorsprong bedoeld als algemene omschrijving van het karakter van een bepaald persoon. Er zijn meerdere factoren die het karakter specifieker kunnen omschrijven. Zo is de stand van de planeten op het moment dat jij geboren bent ook van invloed op jouw karakter. Deze kunnen de algemene karakteromschrijving gemakkelijk overschaduwen of versterken. Dit is ook wel bekend al een geboortehoroscoop. Deze kun je laten berekenen door een astroloog die kijkt naar jouw exacte geboortedatum, geboorteplaats en het geboortetijdstip. Deze drie factoren zorgen voor een unieke stand van de sterrenhemel op het moment dat jij bent geboren.

De elementen van sterrenbeelden

De sterrenbeelden zijn onderverdeeld in verschillende elementen. Deze elementen zijn je vast wel bekend. Water, Lucht, Aarde en Vuur. Deze vier elementen hebben ieder drie sterrenbeelden met ieder zijn eigen functie.

Water-tekens

De drie sterrenbeelden die horen bij het Water-teken zijn Kreeft, Schorpioen en Vissen. De karaktereigenschappen die bij het Water-teken horen zijn creativiteit, intuïtief en emotioneel. Dit zijn op zich hele mooie eigenschappen die een persoon met dit teken romantisch maar ook gevoelig maakt. Mensen met een Water-teken hebben de behoefte om met je mee te leven en je beter te begrijpen en zullen daar alles voor uit de kast halen. Een goede vriend of vriendin die écht om je geeft. Daar heb je iets aan. Het is ook herkenbaar dat personen met een Water-teken zichzelf vaak op de tweede plaats zetten.

Lucht-tekens

De drie sterrenbeelden die horen bij het Lucht-teken zijn Tweelingen, Weegschaal en Waterman. Mensen met het Lucht-teken zijn vaak welbespraakt en intellectueel. Wat hele mooie eigenschappen zijn. Op sociaal vlak treden ze vaak op de voorgrond en zijn personen met één van deze sterrenbeelden heel toegankelijk. Het leergierige karakter kan soms wat langdradig overkomen omdat ze graag praten over dingen die in het dagelijks leven spelen. Lange gesprekken met verschillende beschouwingen over een simpel onderwerp is dan ook herkenbaar voor het Lucht-teken. Ook zitten mensen met één van deze sterrenbeelden soms met zichzelf in de knoop. Het altijd maar in twijfel stellen van persoonlijke aspecten kan de progressieve wil tegenstaan. Uiteindelijk is de gemaakte keuze meestal de juiste.

Aarde-tekens

De drie sterrenbeelden die horen bij het Aarde-teken zijn Stier, Maagd en Steenbok. Dit zijn vaak mensen met een duidelijke focus op hun doel. Hebben goede kansen om succes te hebben op zakelijk vlak. Ook management is iets wat een persoon met het Aarde-teken licht. Ze durven stappen te nemen en ver vooruit te denken. De stip op de horizon is voor mensen met één van deze sterrenbeelden een duidelijke stip. Mensen met het Aarde-teken hebben over het algemeen de vaardigheden om stabiliteit te vinden. Met een goede realistische kijk op de wereld lukt het meestal wel om op het goede pad terecht te komen. Een mooie eigenschap is het goed kunnen inschatten van de balans tussen risico’s en zekerheden.

Vuur-tekens

De drie sterrenbeelden die horen bij het Vuur-teken zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. Vaak gekenmerkt door mensen met veel energie en doorzettingsvermogen. De actieve houding zorgt voor een ontwikkelen van een duidelijke visie en doelstelling in het leven. Deze mensen weten vaak wat ze willen en zijn moedig om er ook voor te gaan. Mensen met één van deze sterrenbeelden zijn gevoelig voor kritiek maar durven wel de leiding te nemen. Dit kan in het zakenleven zijn maar ook in het persoonlijke leven. Je kunt een praktische instelling verwachten en mensen met het Vuur-teken kunnen goed voor zichzelf opkomen.

Profielfoto van Amy 103
Aanwezig
Box: 589

Ingewikkelde liefdesrelaties | Tweelingzielen | irritante ex | scheiding | affaires | werk | financiën

Profielfoto van Het Goede Pad : Petra van de Klundert 25
Aanwezig
Box: 467

Medium op hoge engelen niveau / Tera Mai Reiki Master (Alleen Text berichten en Chatten).

Profielfoto van Nemeya 63
Aanwezig
Box: 873

Als Helderziend medium geef ik antwoord op al uw vragen. 29j. ervaring. Sterk in tijd. NU! TIJDELIJKE KORTING OP CHATREADING!

Profielfoto van Kamila 117
Aanwezig
Box: 811

Liefdevol vertaal ik energie, heldervoelend-wetend-ziend soms horend. Coaching, krachtige healing, transformatie, mindfullness, zielsconnecties.

Profielfoto van Chantall 39
Aanwezig
Box: 432

zuiver liefde volle WAARZEGSTER. Snel en to the point.

Profielfoto van Dinah 69
Aanwezig
Box: 508

Trancemedium, Gidscontact, twinflame Helderziende kaartlegging heldervoelend-en wetend. Zie hoe de ander naar u staat & acties, kaarsmagie, heks(wit)

Profielfoto van Mirjam 69
Aanwezig
Box: 389

"Wie goed doet, goed ontmoet!" Medium. Visioenen, Helderziend, wetend, voelend. Wet van aantrekking. Ik werk vanuit liefde! Jij bent waardevol.

Profielfoto van Astroloog Anja van Dijk 177
Aanwezig
Box: 962

25 jaar Erkend Beroeps Astroloog, Medium, Paragnost. Helderziend, Wetend, Voelend. Liefdevol en Eerlijk. Liefde, Werk, Tweelingzielen

Profielfoto van Annick 11
Aanwezig
Box: 830

Omarm de waarheid, accepteer de realiteit, herontdek je vrijheid! Heldere inzichten over jezelf en de toekomst - Expertise: invoelen op connectie

Profielfoto van Mellany 67
Aanwezig
Box: 898

Als ervaren medium met jarenlange expertise begeleid ik je met liefde en inzicht door al je vragen. Specialist in tweelingzielen | vorige levens

nl en
Support